Guy Running for ptsd

SPEEDMARS 25 UUR 45KG RUGZAK

Voor diegene die zijn gevallen hier ver vandaan en voor zij die elke dag opstaan onder het gewicht van hun trauma. Ga ik de strijd aan! Elk uur voor één van de 25 omgekomen militairen in Afghanistan. De rugzak staat symbool voor de zware soms stille strijd die sommige nog voeren.

CALL FOR BACKUP

Doneren Contact

25 UUR
45 KILO

[ Over Robin ]

Niks is onmogelijk

PTSS gierde door mijn hoofd en lijf, een overblijfsel uit Afghanistan, het maakte mijn leven en dat van mijn gezin kapot. Na verplicht therapie en een worsteling van identiteit gevoed door eenzaamheid, onbegrip en schaamte besloot ik vijf marathons in vijf dagen te rennen. Dit koppelde ik aan open en bloot 100% eerlijk mijn verhaal te delen onder de naam Five Five Out, met als missie ‘al is er maar één iemand mee geholpen’. Die missie slaagde en de laatste marathon eindigde in Rotterdam waar de reis verder ging en veel meer opleverde dan ik ooit had durven dromen…Het heeft mij onder andere geleerd dat niks onmogelijk is.

Contact

Deze foto is genomen na het lopen van vijf marathons in vijf dagen.

Alleen door te doen kom je verder uit de duisternis en in het licht, dicht bij jezelf samen met anderen. Je bent niet alleen. Five Five Out

Als spreker

Authentiek, kwetsbaar, recht voor zijn raap, geen ingestudeerd motiverend praatje, een ongewoon echt verhaal dat raakt, van een leven vol beperkingen naar onbegrensde mogelijkheden gepaard met moed, doorzettingsvermogen en volharding en een beetje zelfspot ;-)

Robin als spreker

1 op 1 begeleiding

Voorbij de bullshit, 100% eerlijkheid en geen verstoppertje. loslaten van ego en terug naar waar het om gaat, jij.

1 op 1 begeleiding

Inhuren als Instructeur

Fysiek en mentaal gaan we aan de slag en breng ik de waardevolle lessen over die ik geleerd heb uit mijn leven als marinier.

Inhuren als instructeur

Marinier Robin die rent met een fivefiveout shirt

Call for backup

Soms kan het zijn dat we gebukt gaan onder het gewicht, dat die rugzak te zwaar wordt en dat we dreigen om te vallen, misschien dat wat we vergeten zijn wat we erin hebben zitten of het is simpelweg te pijnlijk om naar te kijken. Het tillen van die rugzak is jouw verantwoordelijkheid maar samen kunnen we het gewicht beter verdelen en elkaar helpen die rugzak af te hangen.

Je bent niet alleen, Call for back up.

Doneren